ico1

BUSQUES UN COL·LEGIAT?

Cercador d’advocats,
Administradors Concursals,
Àrbitres, etc.

ico2

TORN D’OFICI

Accés només col·legiats

ico3

BIBLIOTECA I BBDD

La documentació jurídica al teu abast!

COL·LEGIA’T
AMB NOSALTRES!

NOTICÍES

06/05/2024
28 maig: Webinar de la sentència del TEDH en relació al medi ambient saludable. Gratuït per a lletrats/des i #EnLínia, inscriu-t’hi ara!

La Comissió de DRETS HUMANS del CICAC, presidida per l’Excm. Sr. Jesús Sánchez, Degà de l’ICAB, ha organitzat un Webinar sobre “Implicacions de la sentència del TEDH en el cas “Verein KlimaSeniorinnen Schweiz i altres v. Suïssa” en relació la defensa del dret al medi ambient saludable”, per al dimarts,

2a sessió del XIIè CICLE DE CINEMA, ARTS ESCÈNIQUES I DRETS HUMANS DE L’ICATER: dijous 9 de maig a les 18 h al Col·legi, participeu-hi!

Després de l’èxit de públic de la 1a sessió del Cicle, que es va celebrar el passat 25 d’abril amb la projecció de la pel·lícula ‘Objector’ i la participació en el col·loqui posterior de Pere  Vidal, activista per la Pau i membre del grup #AturemLesGuerres de Terrassa, el proper dijous

03/05/2024
Presentació de la clàusula de submissió a la mediació: dimarts 7 de maig, 17.30 h al Pati de Columnes de l’ICAB

El proper dimarts 7 de maig de 2024 es durà a terme la presentació de la clàusula de submissió a la mediació que ha estat elaborada a partir de les aportacions del Centre de Mediació de Catalunya, PIMEC i l’Advocacia catalana.

Aquest projecte es va iniciar temps enrere amb la participació